Portofoliu tamplarie

Tamplarie PVC si Aluminiu

Este produsa la inalte standarde de calitate, cu profile produse in Germania. Ca Salamander sau Rehau, iar feroneria folosita fiind ROTO NT, produsa tot in Germania. Sticla termopan, tripan, de 20, 24, 32, 44, 52mm este produsa de Saint-Gobain. Tamplaria din PVC are 3, 5, 7 sau 8 camere de tranzit. Sistemul oscilo-culisant din PVC, este destinat la exterior, etansand perfect si termic si fonic.

Lucrari

Tamplarie pvc

Odata cu realizarea importantei eficientei energetice, ferestrele din PVC, au inceput sa joace un rol extrem de important in constructia de locuinte. Sub denumirea populara de "termopane", ferestrele termoizolante sunt o necesitate pentru atingerea standardelor de eficienta energetica, termica, fonica sau solara. Datorita selectarii atente a materiilor prime si atentia acordata procesului de productie, ferestrele Evoplast indeplinesc cele mai inalte standarde de eficienta energetica. Profile folosite: Salamander, Rehau, Weiss profil, Otto Richter si Wintech – 3,4,5 si 7 camere de trecere. Numeroase tipuri de sticla: 4Season+low-e, Clar+low-e, Reflexiv+low-e, Geam termopan, Geam tripan, Geam anti-efractie, Geam securizat, etc.. Feronerie: Roto NT, Maco, G-U.

Tamplarie Aluminiu

Profilele din Aluminiu, sunt de doua tipuri: Cu bariera termica pentru exterior, si fara bariera termica pentru interior. Profilul fiind mai robust, are un design foarte atractiv, iar Aluminiu, este un foarte bun conductor de caldura. O alta caracteristica importanta este sticla, in prezent, exista geam termoizolant cu doua sau mai multe sticle, care sunt separate Intre ele printr-un distantier din aluminiu ex. Geamul termoizolant trebuie realizat pe un cadru special din material inoxidabil care reduce pierderile de caldura cu pâna la 10% si reduce fenomenul de condens pe geamuri. Coeficientul de transfer termic ofera siguranta si protectie, feroneria trebuie sa fie de calitate ea oferind rezistenta si o utilizare indelungata a tamplariei. Feroneria trebuie realizata din materiale inoxidabile si punctele de inchidere trebuiesc pozitionate la distante care sa ofere functionalitate corespunzatoare.

Usi de garaj

.Usile de Garaj tip rulou constructiv, sunt niste Rulouri Exterioare de dimensiuni mai mari, care au lamelele umplute cu spuma poliuretanica pentru izolare termica si rezistenta. In functie de marimea usii de garaj sau in functie de rezistenta si izolarea termica ceruta de proiect, lamelele au dimensiunea de 55mm sau 77mm. Recomandarea noastra este ca usile de garaj, sa se monteze intotdeauna pe zidul interior. In acest caz, din exterior, se vad doar lamelele. In functie de marimea usii de garaj, se poate opta pentru urmatoarele tipuri de actionari: 1. Actionarea cu manivela: 2. Actionarea cu arc pretensionat. Arcul montat in interiorul axului se tensioneaza preluand din greutatea covorului usii de garaj, facand posibile, actionarea lui manuala din ambele parti. 3. Actionarea electrica cu motor si intrerupator aplicat sau ingropat. 4. Actionarea electrica cu motor + centrala + Intrerupator + telecomanda. In cazurile de pene de curent, se poate opta pentru combinarea actionarii electrice, cu cea manuala. Pentru usile cu lamela de 55mm sau 77mm, se poate opta pentru lamele speciale, care au ochiuri din plexiglass sau cu perforatiuni pentru aerisire.

Rulouri exterioare

Dupa cum se stie tamplaria in combinatie cu geamul termopan, asigura o bariera termica ridicata a spatiilor construite fata de mediul exterior, dar din cauza razelor soarelui directe, aceasta bariera termica devine ineficienta. Rulourile Exterioare, vin in ajutorul tamplariei, creand impreuna, o bariera termica si fonica foarte ridicata, atat vara cat si iarna. Evoplast confectioneaza Rulouri din Aluminiu cu lamele umplute cu spuma poliuretanica, care au dimensiuni de 39mm sau 45mm, intr-o varietate mare coloristica si dimensionala, in functie de fiecare proiect in parte. Ca si sistem, Rulourile Exterioare, sunt compuse din ghidaje pe care culiseaza lamelele din Aluminiu, rulate pe un ax fixat intr-o cutie (caseta) Mecanismul de deschidere al Rulourilor din Aluminiu, se poate confectiona in 4 moduri: pe snur, pe manivela, pe intrerupator si pe telecomanda.

Jaluzele verticale orizontale

Jaluzelele verticale reprezinta o modalitate practica si deosebit de eleganta, de protectie impotriva luminii naturale si de pastrare a intimitatii caminului dvs. Ele pot fi folosite in orice tip de cladire, fie ca vorbim de caminul dvs. ori spatii de birouri, etc.. Jaluzelele orizontale din Aluminiu, ocupa un loc important in amenajarea cu stil a unui interior modern, oferind protectie impotriva caldurii, si in acelasi timp, permit reglarea fluxului de lumina prin orientarea suprafetei lamelelor.

Rolete textile

Rollettele textile se pot folosi, atat in spatiile pentru birouri, cat si in cele rezidentiale. Culorile-Texturile, conferind personalitate si confort interiorului. Mecanismul lor de actionare, permite oprirea rollettei in orice pozitie, reglandu-se astfel cantitatea de lumina ce patrunde in interior. Un model aparte, este modelul Stella, acesta fiind cauciucat pe partea spate, blocand astfel total lumina. Prin urmare, rolletta cu material Stella face intuneric total in interior.

Contact

Informatii Contact

+ 4 0785 788 899

office@evoplast.ro

Social

Adresa